sidhuvud_mobil

En blogg är född

Vi känner oss lite som nyblivna föräldrar. Många skaffar barn, köper ny bil eller investerar i ett alldeles eget boende. Vi har också gjort allt det där och kände nu att vi behöver något mer att ta hand om så det modernaste vi kunde komma på var att skaffa en liten blogg. Vi kände snabbt att det är ett stort ansvar och att vi kanske borde göra det tillsammans. Även om man inte kan tro det så är vi faktiskt lite grann till åren komna. Inte gamla. Men heller inte unga och blåögda. Man behöver ta ansvar över en blogg, den behöver näring, kärlek och omtanke likt en liten bebis. Så låt oss stolt presentera Cilla & Camilla bloggen.

Innan ens bloggen var född så hade hon sitt första affärsmöte, det bästa med att vänta blogg är att det är helt okej att dricka bubbel under själva blogg-graviditeten. Något som vi väntande föräldrar också anammade. För att ändå få lite lugn och ro under det allvarliga affärsmötet så skickade vi intet ont anande respektives på show. När de kom tillbaka till hotellrummet på kvällskvisten så tyckte de nog kanske att affärsmötet innehållit lite väl LITE anteckningar och lite väl MYCKET bubbel. Det tyckte inte vi!

Helt ärligt borde du kanske använda din dyrbara tid till något helt annat än att hänga här med oss. Du kanske har en viktig tvätt att hänga, ett trött tändstift att byta eller en (klassen bästa) matsäck att förbereda. Men vill du slå ihjäl lite tid, fly från verkligheten, läsa om vardagliga saker vi upplever så kanske ändå det här är stället att vara på. Låt oss se var allt bär.

Lite kort om Cilla & Camilla. Tillsammans (i våra respektive familjer) så har vi varsin man. Cilla har två barn och Camilla har tre. Man kan säga att vi på varsitt håll är ensamstående tre- respektive fyrbarnsföräldrar. Våra barn är i åldrarna 4-7-15-18-22-44-49. Som ni förstår har vi många olika faser att brottas med. (Häng me´) Cilla & Camilla vettja!

Etiketter: bubbel cilla & camilla

Kommentera gärna:

Annons

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Etikettmoln