sidhuvud_mobil

Bubbelförbud?

På grund av uteblivna noteringar vid det första affärsmötet har vi tagit beslut om att ha ett nytt. Med vänlig om än bestämd inrådan av våra makar har vi motvilligt bestämt oss för att skippa bubblet den här gången. Inte för att det är måndag förmiddag och klockan är nio utan mer för att vi behöver komma ihåg vad som sägs om vi ska kunna komma vidare.

När man ska jobba så här hårt så kan man inte sitta hemma i någons kök. Då blir det liksom inte på riktig. Dessutom kändes själva ordet möte lite torrt (kan bero på uteblivet bubbel) så det första vi bestämde var att kalla det för konferens. Och konferenser behöver en passande miljö, det vet ju alla. Alltså sitter vi just nu iklädda badrockar och engångstofflor på en spa och relax i Tällberg. Första punkten på agendan var att klura på vad vi ska skriva om i bloggen.

Och vi kan ju säga så här: Vill du ha djupgående information om träning, vad som trendar i modebranschen, det senaste inom inredning eller bästa skönhetsprodukterna. Då har du kommit fel! Det är klart att vi också råkar träna lite ibland och köpa någon liten ny ljuslykta men den här bloggen kommer nog att bli lite av allt. Det enda vi kom fram till var att vi i ett tidigt skede borde varna känsliga läsare för att varje inlägg kan innehålla spår av nötter. Bloggen får helt enkelt bestämma själv vad det vill bli när den blir stor. Punkt två blev att klura ut om bubbelförbudet även gäller bubbelpoolen!

Etiketter: bubbel konferans

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln