sidhuvud_mobil

Idétorka

Helvete…dag fyra och redan idétorka!!! Här kan man verkligen snacka om en bloggs uppgång och fall! Fast…blev det ens nån uppgång? Eller kan det vara lika som när man får sin förstfödda? Kommer ihåg känslan när personalen lite försiktigt frågade hur länge man skulle stanna på BB, efter 5:e dagen!!! Jo, man fick göra så på den här tiden… sent 1900-tal. Vet att vi tyckte det var gräsligt oansvariga barnmorskor som lät oss åka hem med en liten bebis alldeles själva! Väl hemma ställde vi barnbilstolen i hallen, tittade på den lilla, sen på varandra och frågade: ”-Vad gör man nu då?”

Kan det möjligtvis vara så att vi kommer växa i rollen som ”bloggmorsor” också? Plötsligt en dag känns det helt naturligt att sköta om den lilla bloggen och man ser med stolthet hur den utvecklas och växer.
 

Etiketter: bloggmorsor

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln