sidhuvud_mobil

Idétorka

Helvete…dag fyra och redan idétorka!!! Här kan man verkligen snacka om en bloggs uppgång och fall! Fast…blev det ens nån uppgång? Eller kan det vara lika som när man får sin förstfödda? Kommer ihåg känslan när personalen lite försiktigt frågade hur länge man skulle stanna på BB, efter 5:e dagen!!! Jo, man fick göra så på den här tiden… sent 1900-tal. Vet att vi tyckte det var gräsligt oansvariga barnmorskor som lät oss åka hem med en liten bebis alldeles själva! Väl hemma ställde vi barnbilstolen i hallen, tittade på den lilla, sen på varandra och frågade: ”-Vad gör man nu då?”

Kan det möjligtvis vara så att vi kommer växa i rollen som ”bloggmorsor” också? Plötsligt en dag känns det helt naturligt att sköta om den lilla bloggen och man ser med stolthet hur den utvecklas och växer.
 

Etiketter: bloggmorsor

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln