sidhuvud_mobil

Digitalisering

I dessa tider av allsköns svängade och slängade av ordet digitalisering så vill den här bloggen inte vara sämre. Så vi har köpt varsin laptop! Eller just ordet digitalisering hade vi kanske inte med i affärsplanen men det hade ju låtit bra om det var så. Rent krasst finns det nog ingen direkt affärsplan heller. Men vi kanske skriver en sen. På nästa konferens.

Egentligen fattades beslutet om detta inköp när vi märkte hur ohållbart det var att fota handskrivna lappar och skicka mellan varandra för korrektur. Via snapchat inställt på sju sekunders visningstid. Datorbutiken ställde vänliga  frågor om prestanda, användningsområden, behov av lagringsutrymmen och annan grekiska. Vi svarade lika vänligt att dom ska vara snygga! Riktigt jäkla bling bling snygga! Det ska bubbla i magen när man plockar fram dom.

Och så blev det. Redan vid åsynen av kartongen började magbubblorna ytnyttja tivoliåkbandet. Cilla har placerat sin kartong på bästa prydnadsplats i TV-bänken i sitt vardagsrum. Det är ett bra betyg på en kartong. Datorerna är också bra. Och framför allt snygga!

Etiketter: dator affärsplan

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln