sidhuvud_mobil

Partnerskap

För att lille bloggen inte ska behöva bli mobbad och kallas oäkting senare i skolåldern så har vi föräldrar skaffat aktiebolag tillsammans. Cilla och Camilla AB. F-skatt har vi också och momsregistreringsnummer och bankkonto och egen webdomän och hej och hå! Cilla undrade försiktigt om det verkligen är nödvändigt att ingå Aktiebolagspartnerskap när man har för avsikt att bara skriva lite blogg hit och dit. -Nä, det kanske det inte är, men sen förstår du när företag inget hellre vill än att synas tillsammans med oss då ska ingen småsint bloggportal lura oss på intäkterna inte.

Så här i efterhand när hela den där apparaten slutligen gått i lås så är det ju lätt att bli lite efterklok. Man skulle kunna anta att företagare med en gnutta självbevarelsedrift gör klokt att hålla sina varumärken så långt borta som möjligt från vår blogg. Men det är så dags att komma på det nu. Så med det sagt så vet ni att skriver vi om ställen eller saker vi gillar så gör vi det helt på eget bevåg. Vi gör det tills endera företagsledare förbjuder oss! Eller betalar oss!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln