sidhuvud_mobil

Regler utan undantag

Jag fick lite skäll härom dagen. Inte så mycket men i klassen skäll hörde det hemma ändå. Min man kom farande från källaren och stegen skvallrade om att nu skulle minsann något även levereras verbalt. -Vem har kört torktumlaren två gånger utan att tömma filtret mellan körningarna? Man ser att det är ljust ludd längst in och sen ett lager mörkt ludd utanpå, alltså har ingen rengjort filtret mellan de två torkningarna! Va! Vem är skyldig?

Efter några stapplande sekunders mållöshet blev även jag irriterad. Vad är det för fel på karln? Vet han inte att det finns vissa oskrivna regler gällande utskällningar? Regler utan undantag. Begår man misstag i tvättstugan så skriver man en arg lapp och sätter upp. PUNKT!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Terminologik:  ”Jag håller med om att det är märkligt att vi kallar gäster på besök för främmand”

  • Johan Ingels » Cilla & Camilla + Rättviks vårmarknad:  ”Hej äntligen fick vi se Åke live . PS och cola såsen har jag gömt för Karin ”

  • Björn » Titta får ni C:  ”aC⚡️dC ”

  • Ann Eklund » Tomt i kylskåpet?:  ”Ge mig inte dåligt samvete nu med halva tuber som borde slängts för länge sedan ..”

  • Kerstin » Tomt i kylskåpet?:  ”Ha ha ha exakt så!! ☺️ ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln