sidhuvud_mobil

Höghöjdsträning

Idag vaknade vi upp till ett snötäckt Orsa Grönklitt och trots gedigen packning fick vi tyvärr inte med oss några längdskidor. Så jäkla synd! Det hade passat den här hälsoresan att klämma milen innan frukost. I stället har vi ägnat dagen åt höghöjdsträning. Vi körde igång direkt efter frukost (läs 12:30) med ett rejält fyspass till toppstugan. Väl uppe hade vi absolut maxpuls och blodsmak i munnen, var också helt övertygade om att passet tagit oss ca 1 timme. Detta visade sig dock vara en grov missbedömning då klockan talade om att vi hållit på ca 8 minuter. Nåja...vi har ju i alla fall tränat resonerade vi, all träning är bra träning. Efter detta hårda pass var vätskenivåerna i kroppen oroväckande låga och vi beslutade oss för att illa kvickt balansera upp detta och vad passar väl inte bättre än en örtbaserad energidryck? Eller två...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln