sidhuvud_mobil

Höghöjdsträning

Idag vaknade vi upp till ett snötäckt Orsa Grönklitt och trots gedigen packning fick vi tyvärr inte med oss några längdskidor. Så jäkla synd! Det hade passat den här hälsoresan att klämma milen innan frukost. I stället har vi ägnat dagen åt höghöjdsträning. Vi körde igång direkt efter frukost (läs 12:30) med ett rejält fyspass till toppstugan. Väl uppe hade vi absolut maxpuls och blodsmak i munnen, var också helt övertygade om att passet tagit oss ca 1 timme. Detta visade sig dock vara en grov missbedömning då klockan talade om att vi hållit på ca 8 minuter. Nåja...vi har ju i alla fall tränat resonerade vi, all träning är bra träning. Efter detta hårda pass var vätskenivåerna i kroppen oroväckande låga och vi beslutade oss för att illa kvickt balansera upp detta och vad passar väl inte bättre än en örtbaserad energidryck? Eller två...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln