sidhuvud_mobil

Pinsamt...

Vi har väl aldrig någonsin varit sååå pålästa om panel som igår! Argumenten bara haglade ur oss i bilen dit om huruvida man ska ha pärlspont, fjällpanel eller rent utav panelskivor. Tjockleken på brädorna trodde vi skulle bli en riktig snackis...även om vi anser att 22 millimeters är det enda rätta. De ska naturligtvis sättas med dyckert...inte limmas. Vi var rörande överens om det mesta förutom kanske om den skulle behandlas med äggoljetempera eller lack men kände oss ändå helt okej med upplägget för kvällen.

Döm om vår förvåning när vi kommer dit och upptäcker att det inte alls handlade om panel...i publiken satt det däremot två panelhönor som inte fick ur sig ett ord eftersom vi fullständigt tappat hakan. När vi väl sansat oss fick vi en helt fantastisk kväll i alla fall. Storfavoriten Alexander Pärleros höll en superinspirerande föreläsning! Leksands Sparbank och XBASE kom med massa bra tips och ideér om framtida företagande. Blev trots allt en toppenkväll!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln