sidhuvud_mobil

Pinsamt...

Vi har väl aldrig någonsin varit sååå pålästa om panel som igår! Argumenten bara haglade ur oss i bilen dit om huruvida man ska ha pärlspont, fjällpanel eller rent utav panelskivor. Tjockleken på brädorna trodde vi skulle bli en riktig snackis...även om vi anser att 22 millimeters är det enda rätta. De ska naturligtvis sättas med dyckert...inte limmas. Vi var rörande överens om det mesta förutom kanske om den skulle behandlas med äggoljetempera eller lack men kände oss ändå helt okej med upplägget för kvällen.

Döm om vår förvåning när vi kommer dit och upptäcker att det inte alls handlade om panel...i publiken satt det däremot två panelhönor som inte fick ur sig ett ord eftersom vi fullständigt tappat hakan. När vi väl sansat oss fick vi en helt fantastisk kväll i alla fall. Storfavoriten Alexander Pärleros höll en superinspirerande föreläsning! Leksands Sparbank och XBASE kom med massa bra tips och ideér om framtida företagande. Blev trots allt en toppenkväll!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln