sidhuvud_mobil

Vinomondo+bloggen=sant

Lördag förmiddag och vad passar då inte bättre än att sitta och småprata om systembolaget och sånt. Vi har precis via vår partner Vinomondo lärt oss att i butikerna varierar sortimentet mellan 490 och 1800 produkter. I systembolagets sortiment finns hela 18000 (ARTONTUSEN) olika varor. De allra flesta kan man beställa och hämta ut i sin närmsta butik. Är man det minsta intresserad av komma åt det där lilla extra kan man anmäla sig till Vinomondos nyhetsbrev, där man varje vecka får spännande tips och nya lärdomar. Klicka på länken nedan och anmäl dig direkt. (Av någon lustig anledning fungerar inte länken i mobilen, tills problemet är lokaliserat kan du anmäla dig på en stationär dator).

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln