sidhuvud_mobil

Vinomondo+bloggen=sant

Lördag förmiddag och vad passar då inte bättre än att sitta och småprata om systembolaget och sånt. Vi har precis via vår partner Vinomondo lärt oss att i butikerna varierar sortimentet mellan 490 och 1800 produkter. I systembolagets sortiment finns hela 18000 (ARTONTUSEN) olika varor. De allra flesta kan man beställa och hämta ut i sin närmsta butik. Är man det minsta intresserad av komma åt det där lilla extra kan man anmäla sig till Vinomondos nyhetsbrev, där man varje vecka får spännande tips och nya lärdomar. Klicka på länken nedan och anmäl dig direkt. (Av någon lustig anledning fungerar inte länken i mobilen, tills problemet är lokaliserat kan du anmäla dig på en stationär dator).

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Terminologik:  ”Jag håller med om att det är märkligt att vi kallar gäster på besök för främmand”

  • Johan Ingels » Cilla & Camilla + Rättviks vårmarknad:  ”Hej äntligen fick vi se Åke live . PS och cola såsen har jag gömt för Karin ”

  • Björn » Titta får ni C:  ”aC⚡️dC ”

  • Ann Eklund » Tomt i kylskåpet?:  ”Ge mig inte dåligt samvete nu med halva tuber som borde slängts för länge sedan ..”

  • Kerstin » Tomt i kylskåpet?:  ”Ha ha ha exakt så!! ☺️ ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln