sidhuvud_mobil

Mössor - check!

Förberedelser inför helgens julmarknad pågår för fullt och häromdagen fick vi besked om att vi har, om vi vill, ytterligare tre meter till vårt förfogande. Kul tänkte vi men hur många meter är en blogg egentligen? Påminner om en fråga vi fick för ett par månader sedan. En bekant var i spekulationstankar angående en fastighet och när funderingarna gick vem som sedan skulle kunna vara intresserad av att hyra lokal så dök tanken om oss upp. Cilla & Camilla kanske behöver någonstans att hålla till, hur många m3 är en blogg?

Vi kunde inte svara då och vi kan inte svara nu. Vi får helt enkelt ta med webshopen på julmarknad, den tar i fysisk form en hel del plats, det vet vi!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln