sidhuvud_mobil

Packad packar packning

Om ni tycker att bloggen tog jullov och aldrig riktigt kom igen efter det så har ni nästan helt rätt. Den fick lov att kliva ur rampljuset för en liten stund och ta hand om julaftonsfirande, juldagsparty, nyårsfest, maskerad, svenhippa, bröllopsfixande och hostande småbarn (helst vid fyrasnåret på mornarna).

Dessutom har den haft en webshop att ta hand om, har man en webshop har man vissa förpliktelser med att leverera allt det ni underbara kunder har beställt. Det tackar vi för.

Men nu är den med i matchen igen. Vi har även spenderat många timmar på att klura ut exakt vad 2018 kommer innebära för Cilla & Camilla AB. Vi har mycket spännande framför oss så; håll utkik! Glöm inte heller att kolla internetaffären, priserna lyser rött resten av januari så passa på!

Etiketter: internetaffär

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln