sidhuvud_mobil

Rostat-bröd-mästare

Vad gör man när man har en impulskontroll som inte för en bråkdels sekund fattar när det är läge att hålla käften? När munnen har en reaktionsförmåga som hade gjort vilken drag racing chaufför som helst grön av avund. När resten av hjärncellerna eventuellt fattar att något är på gång men trycker på snooze och återgår till avslappnat sömntillstånd. Vad gör man då?

Jo, man råkar finna sig själv i rollen som toastmaster! Prata inför folk! Det har gjorts en undersökning på vad vi människor är mest rädda för här i världen. På plats nummer tre kom cancer. På plats nummer två kom döden. På plats nummer ett kom prata inför folk. Plats ETT, fattar ni! De allra festa hade föredragit döden! Hur som helst ska jag vara toastmaster. Det kommer antagligen att gå åt skogen men nu är det som det är. Vad är det meningen att man ska säga på ett bröllop? Ungefär? Snälla, räds inte kommentarsfältet utan hjälp mig!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln