sidhuvud_mobil

Tjugotvådjondedag-Knut

Den ena hälften av bloggen har fullt upp med att tokträna sin personliga utveckling med utmaningar värre än döden denna helg...nämligen prata inför folk!
Man kan ju kanske fundera på vad den andra hälften gör för spännande, utvecklande och utmanande då? Svaret är:
Absolut ingenting! Nada!

Har glidit runt i underställ och raggsockor hela helgen och den enda utmaning som kommit i min väg var att ta sig i skoterstället efter all julmat. Klarade dock detta med nöd och näppe. Sen har jag suttit på skotern och njutit av härliga skogsturer. De enda beslut som behövde tas var hur varma handtagsvärmarna och eldynan skulle vara. Och eftersom man är en fryslort av rang var ju inte det ett svårt beslut, full power hela turen. När man sitter där på skotern och gör ingenting fladdrar tankarna lite som de vill (eller vänta...det gör de ju för jämnan???) och plötsligt kommer hjärnan på att det är tjugondedag knut, å då ska ju julen ut! För ett ögonblick hinner jag stressa upp mig lite över detta men sen kommer jag på att julen ju faktiskt kom två dagar senare till oss och då är det väl inte mer än rätt att den får stanna två dagar till? Japp, så får det bli!!!

Etiketter: julstress

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln