sidhuvud_mobil

Dyrfalu vs reahummer?

Är det fattigmånaden januari så är det. Jag kan tycka att hela familjen borde dra sitt strå till stacken. Men icke! Medan de andra satt och glatt gluffsade i sig falukorv och makaroner inköpta till ordinarie pris så fick jag vackert äta rea-mat nedsatt med mer än 50%. Och dessutom måste jag äta samma mat i morgon igen. Men jag är en kämpe, vad gör man inte för familjen och hushållsbudgeten.

Behöver du också spara pengar? Ta en titt i webshopen, en del saker är slut och en del håller på att ta slut men det finns fortfarande fynd att göra. Flaggar dock för att vi åker på mässa onsdag och torsdag (den här veckan) så leveransen kan därför ta ett par dagar extra.

Etiketter: hummer falukorv januari

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln