sidhuvud_mobil

Dyrfalu vs reahummer?

Är det fattigmånaden januari så är det. Jag kan tycka att hela familjen borde dra sitt strå till stacken. Men icke! Medan de andra satt och glatt gluffsade i sig falukorv och makaroner inköpta till ordinarie pris så fick jag vackert äta rea-mat nedsatt med mer än 50%. Och dessutom måste jag äta samma mat i morgon igen. Men jag är en kämpe, vad gör man inte för familjen och hushållsbudgeten.

Behöver du också spara pengar? Ta en titt i webshopen, en del saker är slut och en del håller på att ta slut men det finns fortfarande fynd att göra. Flaggar dock för att vi åker på mässa onsdag och torsdag (den här veckan) så leveransen kan därför ta ett par dagar extra.

Etiketter: hummer falukorv januari

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln