sidhuvud_mobil

En snurrdörr på Quality Hotel Globe...

Om du funderar på att bo på hotell behöver du oftast först och främst ta dig in genom dörren. Har hotellet en sån där snurrdörr i glas bör du iaktta ordentlig varsamhet. Det finns nämligen en risk att den stannar och du blir kvar. Talar av erfarenhet. Cilla insåg blixtsnabb allvaret i situationen och släppte alla väskor och viftade likt en nybliven lottomiljonär åt det håll hon trodde själva sensorn satt. När väl rotationsmekanismen åter kommer i rörelse landar man (Camilla) förhoppningsvis i hotellets lobby. I vårt fall Quality Hotel Globe. Möttes av två mycket trevliga receptionister som av deras leenden att döma hade sett våra förehavanden med snurrdörren.

Inom en armlängds avstånd ligger 18 konferenslokaler, arenorna Annexet, Hovet, Ericsson Globe och Tele2 arena och inte minst köpcentrumet Tolv Stockholm. När väl konserter, hockeymatcher, roliga möten och för all del tråkiga möten är avslutade kan man gå helt bananas i deras Event Center. Utmana sina medresenärer i äventyrsgolf, bowling, prickskytte, drejning, karaoke, racing, basket, baseball och många andra aktiviteter. På hotellet finns det visst ett gym också men vi hade tyvärr inte tid att kolla in det närmare.

Efter en hel dag av mässvandrande var till och med de tre minuterna lite för långt att gå så vi tog oss ner till hotellets egen restaurang. Där träffade vi en trevlig norrman som glatt ställde upp på fotografering tillsammans med oss. Och här ska erkännas att vi blev på riktigt starstruck.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln