sidhuvud_mobil

Hjälp...

Nyss hemkomna från Formexmässa och så inspirerade att vi nästan spricker! Vilka dagar vi haft! Träffat så många härliga människor och sett så fantastiskt mycket fina saker. För två lantisar som oss var det en hel det intryck att sortera på tåget hem. Nu ska det grunnas och funderas på vad webshopen ska fyllas med framöver.

Men vi har ett problem…lagret behöver tömmas lite för att ge plats för det nya. Januarirean fortsätter med 10% men vi har även beslutat att tokrea ut vissa produkter så in och kolla i shopen och fynda! Fundera inte för länge eftersom det är begränsat antal på reafynden. Kan tipsa om vinkylaren Rondo för endast 299 kr nu (ord. pris 429 kr) Eller ska du fira någon som redan har allt? Då kanske whiskeystenar kan vara en bra present, just nu för 99 kr (ord. pris 170 kr)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln