sidhuvud_mobil

Dagen D

Så var den då här…dagen D! Dagen D brukar infinna sig i början av januari för mig, som för de allra flesta, men i år var den sen. Julen var ju å andra sidan också sen hos oss så det kanske faller sig naturligt att allt liksom släpar efter lite. Nåja, nu är det i alla fall så att den förstnämnda delen i bloggen (Cilla) idag har bestämt sig för att börja träna. Och den här gången kommer det bli på allvar! Alltså jag kommer att bli så vältränad att självaste Paolo Roberto kommer se ut som en plufsig potatissäck bredvid mig! Jag kommer liksom träna för livet nu! Ja… eller i alla fall i tre månader, för livet! Eftersom vi bor 500 m från Åkerblads hotell föll valet på det, man behöver ju inte ens lämna byn. Vi diskuterade förnuftigt med varann här hemma om att det blir alldeles lagom att ta en promenad till gymmet, träna och promenera hem… sen tog vi bilen! Heeelt ologiskt kan man tycka…och jag kan bara skamset hålla med!
 
Planen var att mjukstarta, för det har jag läst att man ska göra. Sen bestämmer jag mig, som alltid i den nyfödda träningsivern, för att 1 mil på cykel SKA göras om man så döööör på kuppen. Efter 3 kilometers trampande är skinkorna fullständigt borta! Det kan man ju tycka är en bra sak eftersom just de är en huvudanledning till att jag ens är på gym men tro nu inte att rumpan är borta för alltid. Nejdå, när man efter att ha gjort den där förbannade milen drattar av cykeln börjar den genast signalera att den är kvar, om möjligt ännu större än tidigare!!! Nåja, får väl ändå erkänna att jag känner mig nöjd med första passet och det avslutades lugnt och stillsamt i bubbelpoolen…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln