sidhuvud_mobil

Genvägar är ofta senvägar

Tävlingen som ingen vill vinna har avgjorts meddelar TV4 nyheterna i bakgrunden denna morgon. Det är konsumentföreningen Äkta Vara som tröttnat på tillsatser och tillverkarnas budskap om “hemlagat”, “äkta”, “traditionell” m.m. Två av toppkandidaterna till årets utmärkelse var två olika märken av citronpeppar. Tro det eller ej men ingen av dem innehöll det minsta spår av citron. En annan produkt kallade sig för guacamole, men innehöll den någon avocado? Icke! Det är lite som att betala en biobiljett, slå sig bekvämt ner i fåtöljen med en popcorn men helt och hållet acceptera att ingen film kommer att visas. Eller att köpa snörkängor utan hål för själva skosnöret. Eller att boka bord på en restaurang som inte serverar mat. Eller att… listan kan göras lång.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln