sidhuvud_mobil

Guld som inte glimmar

Som ni alla vet har jag (Cilla) ju börjat elitträna förra veckan. Tänkte i samband med det även öka inspirationen med hjälp av lite intressanta hälsopoddar för att hålla motivationen på topp. Så på väg hem från jobbet peppade jag mig själv med en podd om hur oerhört viktigt det är med kosten och kosthållningen för att få ut maximalt av träningen. Det predikades högt och ljudligt om att i princip allt ska uteslutas. Gluten, e-ämnen, mjölkprodukter, processad mat och socker ska helt enkelt bort! Sitter och lyssnar i godan ro när jag plötsligt upptäcker en halv guldnougat i min högra hand!!! Å resten i munnen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln