sidhuvud_mobil

Guld som inte glimmar

Som ni alla vet har jag (Cilla) ju börjat elitträna förra veckan. Tänkte i samband med det även öka inspirationen med hjälp av lite intressanta hälsopoddar för att hålla motivationen på topp. Så på väg hem från jobbet peppade jag mig själv med en podd om hur oerhört viktigt det är med kosten och kosthållningen för att få ut maximalt av träningen. Det predikades högt och ljudligt om att i princip allt ska uteslutas. Gluten, e-ämnen, mjölkprodukter, processad mat och socker ska helt enkelt bort! Sitter och lyssnar i godan ro när jag plötsligt upptäcker en halv guldnougat i min högra hand!!! Å resten i munnen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln