sidhuvud_mobil

Magrutor

Tre gånger på gymmet och för ett ögonblick tyckte jag mig skönja en tendens till magrutor! Står vid spegeln och tänker att jag trots en olydig högerhand som bara saboterar verkar ha gjort nåt rätt med träningen. Tyvärr försvinner rutorna redan efter några minuter, det visade sig att det inte alls var muskler jag såg. Ränderna var helt enkelt rena och skära klämskador efter åtta timmar i åt helsike för trånga jeans! En degig mage kan tydligen formas lite hur som helst. Nåja, degmagrutor är också magrutor, om än inte så länge…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Terminologik:  ”Jag håller med om att det är märkligt att vi kallar gäster på besök för främmand”

  • Johan Ingels » Cilla & Camilla + Rättviks vårmarknad:  ”Hej äntligen fick vi se Åke live . PS och cola såsen har jag gömt för Karin ”

  • Björn » Titta får ni C:  ”aC⚡️dC ”

  • Ann Eklund » Tomt i kylskåpet?:  ”Ge mig inte dåligt samvete nu med halva tuber som borde slängts för länge sedan ..”

  • Kerstin » Tomt i kylskåpet?:  ”Ha ha ha exakt så!! ☺️ ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln