sidhuvud_mobil

Sista januari

I morgon när vi vaknar är det februari, det innebär att det idag är sista dagen på vår januarirea. Hur mycket man än vill så känns det aningen konstigt t.o.m. för Cilla & Camilla AB att ha januarirea i februari. Ni har gjort ett bra jobb att tömma våra hyllor och det tackar vi för. Under ett par veckor kommer vi stöka runt lite i internetaffären för att vartefter nyheter inkommer på lager även knuffa ut dem i webshopen. Håll utkik!

Men det finns fynd kvar att göra idag. T.ex. den otroligt charmiga glastunnan från Kilner som obönhörligt bjuder in till att göra sin alldeles egen snaps eller för all del hälla öven en köpt flaska rom, whiskey, cognac, you name it! Tunnan rymmer 1 liter och locket kan även användas som mätglas. Idag sparar du hela 46% på tunnan!  

Etiketter: rea januari snaps kilner

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln