sidhuvud_mobil

Sista januari

I morgon när vi vaknar är det februari, det innebär att det idag är sista dagen på vår januarirea. Hur mycket man än vill så känns det aningen konstigt t.o.m. för Cilla & Camilla AB att ha januarirea i februari. Ni har gjort ett bra jobb att tömma våra hyllor och det tackar vi för. Under ett par veckor kommer vi stöka runt lite i internetaffären för att vartefter nyheter inkommer på lager även knuffa ut dem i webshopen. Håll utkik!

Men det finns fynd kvar att göra idag. T.ex. den otroligt charmiga glastunnan från Kilner som obönhörligt bjuder in till att göra sin alldeles egen snaps eller för all del hälla öven en köpt flaska rom, whiskey, cognac, you name it! Tunnan rymmer 1 liter och locket kan även användas som mätglas. Idag sparar du hela 46% på tunnan!  

Etiketter: rea januari snaps kilner

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Terminologik:  ”Jag håller med om att det är märkligt att vi kallar gäster på besök för främmand”

  • Johan Ingels » Cilla & Camilla + Rättviks vårmarknad:  ”Hej äntligen fick vi se Åke live . PS och cola såsen har jag gömt för Karin ”

  • Björn » Titta får ni C:  ”aC⚡️dC ”

  • Ann Eklund » Tomt i kylskåpet?:  ”Ge mig inte dåligt samvete nu med halva tuber som borde slängts för länge sedan ..”

  • Kerstin » Tomt i kylskåpet?:  ”Ha ha ha exakt så!! ☺️ ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln