sidhuvud_mobil

Vilodag

Det är mycket snack om träning i den här bloggen just nu. Vi ber om ursäkt för det men av erfarenhet kanske även det här är en övergående fas. Jag (Camilla) råkade ju också lite av en slump börja träna. Det var i torsdags som jag tappade en ostkrok på golvet och genomförde en hel knäböj. Efter det tog jag det lite lugnt, fredag vårdades träningsvärk och sen var det ju liksom helg. 

Början av veckan inleddes med sit-ups. Ja, jag skriver i plural eftersom det var en på måndagen och en på tisdagen. För att resa sig ur sängen. Under onsdagen googlade jag lite på det här med träning och det var tur det. För bästa effekt krävs vilodagar! Lika bra att tjuren vid hornen direkt, vilodag skulle det bli. Tror ni inte jag tappade ett popcorn och helt utan tanke hade jag gjort en knäböj igen. Nu är jag orolig att allt är förstört! Eller kan man ta vilodagen idag i stället?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Terminologik:  ”Jag håller med om att det är märkligt att vi kallar gäster på besök för främmand”

  • Johan Ingels » Cilla & Camilla + Rättviks vårmarknad:  ”Hej äntligen fick vi se Åke live . PS och cola såsen har jag gömt för Karin ”

  • Björn » Titta får ni C:  ”aC⚡️dC ”

  • Ann Eklund » Tomt i kylskåpet?:  ”Ge mig inte dåligt samvete nu med halva tuber som borde slängts för länge sedan ..”

  • Kerstin » Tomt i kylskåpet?:  ”Ha ha ha exakt så!! ☺️ ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln