sidhuvud_mobil

Älska vintern...

Ringklocka 05:45. Ut och starta bilvärmaren eftersom det naturligtvis glömdes bort igår kväll. Dags för avfärd. Starta bilen. Öppna huven och hoppa snabbt ut och dyk in i motorutrymmet och lossa en liten kontakt eftersom vår bil vill att man gör det. Stäng huven och studsa in i bilen igen. På med rumpvärme, vindrutefläkt och bakrutevärmare. Öppna bakdörr. Fastfrusen! Testa andra bakdörren. Fastfrusen! Öppna skuffen, klättra in och knuffa upp bakdörren från insidan. Stäng skuffluckan. Sopa av bilen och skrapa alla rutor. Dags för avfärd. Icke. Hela innerbelysningen och displayen meddelar att den andra provöppnade bakdörren gett med sig 0,5 mm. Öppna skuffen (eftersom det sitter barn i vägen) och klättra in för att knuffa upp även den från insidan. Stäng skuffluckefan. Starta om bilhelvetet eftersom den lossade förbannande kontakten under huven vill att man gör det. På med rumpvärme igen. På med vindrutefläkt igen. Den här morgonen ska vara jävligt glad att den heter fredagsmorgon!
Etiketter: vinter biljävel

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln