sidhuvud_mobil

Lyssna sig i form

Camilla brottas med bildörrar och gör popcornbenböj hejvilt, jag köper gymkort och lyssnar på hälsobloggar…man skulle ju lätt kunna tro att bloggen kommer förvandlas till en sån där klämkäck motionsblogg som bara vräker ut goda råd om hur man bäst deffar, bygger muskler och kondition samtidigt som man tuggar i sig kopiösa mängder protein. Nu ser väl verkligheten inte riktigt ut så. Har insett att det funkar otroligt bra i teorin men mindre bra i verkligheten. Jo, jag har köpt gymkort MEN man måste tydligen gå dit också. Inte bara en gång i veckan heller… Så länge jag sitter i bilen eller soffan och lyssnar på alla tokpeppande poddar kommer det inte hända ett skit! Det är sant…de sa det i sista podden jag lyssnade på! Kom som en käftsmäll!!! Lyssna sig i form är alltså INTE att rekommendera…Faaaaan också!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln