sidhuvud_mobil

Fint väder ute att vara inne i...

Drömmen var så påtaglig när jag sakta men säkert vaknade i morse att den måste ha drömts mellan snoozningarna. Kunde fortfarande känna värmen, doften från havet och solvarma stenplattor under barfota fötter. Hotellet där i södra Spanien var vansinnigt mysigt och en charmig liten pool fanns hela tiden inom räckhåll om det skulle bli lite för hett.

Känner att maken sitter på sängkanten och lyckas öppna ett öga. Innan han hinner säger något talar jag om för honom att inte störa, jag är i Spanien.
-Om jag vore som dig så skulle jag nog stanna i Spanien. Det är antagligen minst 50 grader varmare där! Då öppnas även det andra ögat och blixtsnabb inser hjärnan att det är minus 25 denna måndagmorgon. En overklig tanke under det varma duntäcket. Hinner tänka att vi kanske väldigt omgående borde anamma de kontinentala beteendet avseende siesta och komprimera alla utblivna vilostunder till dagar som denna. Det borde vara en rättighet att slippa starta kalla bilar en dag som idag. Det är det första jag ska bestämma när jag blir statsminister!

Etiketter: fryslortar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Terminologik:  ”Jag håller med om att det är märkligt att vi kallar gäster på besök för främmand”

  • Johan Ingels » Cilla & Camilla + Rättviks vårmarknad:  ”Hej äntligen fick vi se Åke live . PS och cola såsen har jag gömt för Karin ”

  • Björn » Titta får ni C:  ”aC⚡️dC ”

  • Ann Eklund » Tomt i kylskåpet?:  ”Ge mig inte dåligt samvete nu med halva tuber som borde slängts för länge sedan ..”

  • Kerstin » Tomt i kylskåpet?:  ”Ha ha ha exakt så!! ☺️ ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln