sidhuvud_mobil

Fint väder ute att vara inne i...

Drömmen var så påtaglig när jag sakta men säkert vaknade i morse att den måste ha drömts mellan snoozningarna. Kunde fortfarande känna värmen, doften från havet och solvarma stenplattor under barfota fötter. Hotellet där i södra Spanien var vansinnigt mysigt och en charmig liten pool fanns hela tiden inom räckhåll om det skulle bli lite för hett.

Känner att maken sitter på sängkanten och lyckas öppna ett öga. Innan han hinner säger något talar jag om för honom att inte störa, jag är i Spanien.
-Om jag vore som dig så skulle jag nog stanna i Spanien. Det är antagligen minst 50 grader varmare där! Då öppnas även det andra ögat och blixtsnabb inser hjärnan att det är minus 25 denna måndagmorgon. En overklig tanke under det varma duntäcket. Hinner tänka att vi kanske väldigt omgående borde anamma de kontinentala beteendet avseende siesta och komprimera alla utblivna vilostunder till dagar som denna. Det borde vara en rättighet att slippa starta kalla bilar en dag som idag. Det är det första jag ska bestämma när jag blir statsminister!

Etiketter: fryslortar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln