sidhuvud_mobil

Bokföringsdag

Om den enda redovisningsgenen man fick inte är av den mest organiserade typen blir bokföring väldigt komplicerat. Om det sedan är så att man inte gör det så ofta och systematisk hinner man liksom både glömma hur man gör och hur urbota tråkigt det är. Kaos är ett milt utryck för dessa dagar. Tänk er ett skrivbord med sju uppvikta pärmar på ett skrivbord där sju uppvikta pärmar inte får plats. Föreställ er sedan två överstykningspennor i olika färger, vanliga pennor, konteringsstämpel, miniräknare, hålslagare och inte minst tippexrullen. Någonstans närmare slutet på eländet ser det ut som Arlanda Express passerat skrivbordet ungefär två meter bort. Inga papper ligger kvar där dom ursprungligen låg. Det gud välsignade tippexet är sedan länge begraven underst. Överstykningspennorna används helt random utan en tanke på ursprunglig avsikt om de olika färgernas egenpåhittade betydelse. Allt detta till trots finns det nästan inget som är så tillfredställande som när alla siffror till slut stämmer. På öret. Dessutom ska vi betala moms i stället för att få tillbaka moms vilket innebär att vi sålt mer än vi köpt. En milstolpe i Cilla & Camilla aktiebolags historia.

Etiketter: bokföring tippex

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln