sidhuvud_mobil

Titta vi flyger

I kväll är det andra deltävlingen i melodifestivalen och normalt sett är det något som skulle kunna gå den här bloggen helt obemärkt förbi. OM det inte var för att den lokalpatriotiska ådran plötsligen kickade in. Det verkar funka lite som när vi resonerar om bygdens hockeylag, VI vann eller DOM förlorade. I kväll kan vi inte låta bli att hoppas att VI vinner genom Stiko Per! Tillsammans med en alldeles fantastisk musiker, Emil Rotsjö, har duon skrivit låten Titta vi flyger. Kan vi inte enas om att försöka göra en ”Järringpriset” och rösta på Stiko Per. Vi väljer att ringa på 099-90805 eftersom det också skänker en slant till välgörande ändamål. Hodelady!   

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln