sidhuvud_mobil

Tur i kärlek?

Idag har jag fått en present. Eller så har jag inte fått någonting alls. Jag väntar med att ta reda på vilket och under tiden väljer jag att fundera på vad jag ska göra med vinsten. Det första blir att köpa nya fönster, efter det blir det omtapetsering i sovrum och vardagsrum. En smart-TV får det också bli. Googlar lite på vilken jag ska välja. Tunn eller skit-tunn. Kommer antagligen också laga bilskrället en gång för alla, den där kontakten drives me crazy. Tvättstugan behöver ett riktigt ansiktslyft och maken tjatar om släpvagn. Vi behöver visst ett garage också, jag brukar påpeka att vi har ju redan två men det är tydligen inte samma sak. En fjällresa skulle sitta fint, preliminärbokar en stuga. En resa dit det inte finns någon snö alls vore också skönt. Spenderar två timmar på att välja destination, med eller utan all inclusive, havsutsikt, hiss, pool, bekväma avgångstider för flyget. Tåg eller bil till Arlanda och i så fall var vi ska parkera. Garderoben kan behövas fyllas på också, mycket rea nu, vet ju inte ännu om jag måste kolla prislappar eller om det inte spelar någon som helst roll. Lägger varor i virituella kundkorgar kors och tvärs. Lika bra att vänta med att klicka på beställ innan jag vet hur pass stor vinsten blir. Kanske vill fylla på med något! Vid närmare eftertanke är det nog lika bra att köpa en ny bil. Måste dra! Hörs hej!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln