sidhuvud_mobil

Jaha, var det igår?

”Vissa” i bloggen (vill inte direkt peka ut nån!) ägnar sig åt storbeställningar av resor, bilar och en sjusärdeles massa lyxprylar och tokfirar alla hjärtans dag… andra i bloggen har inte ens fattat att den där dagen är nu…ja, eller typ igår! Hade för mig att den var först 14 februari? Sen blev jag upplyst om att det faktiskt är 14 februari…ja, eller var igår alltså! Inser att jag ligger ca 1 månad efter i min planering!

Min alla hjärtans dag firades med ett alarm som drog igång vid 05:15 sen var det fullt ös hela dagen. Efter jobbet stod det inte nån limousine och väntade…jag fick vackert sparka igång min lilla Fiesta och hoppas på att den hade lust att gå upp i normaltemp så jag inte skulle frysa ars…(ja ni vet vad jag menar) av mig. Väl hemma insåg jag att det är hög tid att göra den där storhandlingen som jag så många dagar förträngt. Hittade tillslut några inte alltför gamla grillkorvar som fick bli kvällens kulinariska matupplevelse. Sen fick jag umgås lite med diskmaskinen, tvättmaskinen och dammsugaren…vi hade många ”trevliga” timmar tillsammans.
Nåja, vad är väl en bal på slottet...

Etiketter: allahjärtansdag

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln