sidhuvud_mobil

Post Alla Hjärtans Dag

Nämnde häromdagen att alla hjärtans dag inte var helt superlyckad för vissa…har igår kväll tagit igen det med råge! Tideräkningen ”firahögtiderständigttvådagarefter” verkar hålla i sig i den här familjen. Nån limo stod visserligen inte och väntade utanför dörren men väl sonen med sin XC70 och det funkar minst lika bra för mig. Blev skjutsade till Villa Långbers där det dukades fram en sagolikt god 3-rättersmiddag. Att inte snåla med ett husets vin genom hela måltiden utan unna oss de rekommenderade vinerna till gjorde att vi emellanåt funderade på om man var i himmelriket! När vi sedan mätta och nöjda traskade hemåt i ett ljuvligt snöigt Tällberg var det bara att konstatera att så nog är fallet! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln