sidhuvud_mobil

Post Alla Hjärtans Dag

Nämnde häromdagen att alla hjärtans dag inte var helt superlyckad för vissa…har igår kväll tagit igen det med råge! Tideräkningen ”firahögtiderständigttvådagarefter” verkar hålla i sig i den här familjen. Nån limo stod visserligen inte och väntade utanför dörren men väl sonen med sin XC70 och det funkar minst lika bra för mig. Blev skjutsade till Villa Långbers där det dukades fram en sagolikt god 3-rättersmiddag. Att inte snåla med ett husets vin genom hela måltiden utan unna oss de rekommenderade vinerna till gjorde att vi emellanåt funderade på om man var i himmelriket! När vi sedan mätta och nöjda traskade hemåt i ett ljuvligt snöigt Tällberg var det bara att konstatera att så nog är fallet! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Terminologik:  ”Jag håller med om att det är märkligt att vi kallar gäster på besök för främmand”

  • Johan Ingels » Cilla & Camilla + Rättviks vårmarknad:  ”Hej äntligen fick vi se Åke live . PS och cola såsen har jag gömt för Karin ”

  • Björn » Titta får ni C:  ”aC⚡️dC ”

  • Ann Eklund » Tomt i kylskåpet?:  ”Ge mig inte dåligt samvete nu med halva tuber som borde slängts för länge sedan ..”

  • Kerstin » Tomt i kylskåpet?:  ”Ha ha ha exakt så!! ☺️ ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln