sidhuvud_mobil

Bubbelfrukost

Det bästa med sovmorgon är när man vaknar tidigt och faktiskt får uppleva den. Det är än mer underbart att vakna tidigt och fortfarande le. Schyffert levererade självklart i går kväll och idag vet minsann skrattmusklerna att dom lever. Som med all träningsvärk bör vi nog fortsätta småfnittra ett par dagar till för att inte dra på oss långdragna skador.

Om någon undrar så får man inte köra mot rött ljus i Oslo heller. Sex personer som hade fullt upp med att hitta till hotellet missade kanske ett litet litet rödljus. Den civila polisbilen missade det inte! Alltså med all respekt, det är fasiken svårt att ta en norsk civilpolis på fullt allvar. När vi en bit in i samtalet insåg att det kostar 6800 NOK att köra mot rött återvann han ett uns av respekt. Tydligen upptäckte han ytterligare ett brott i sammanhanget, att inte medföra försäkring och registreringsbevis kostar 500 NOK. Hur som helst nöjde sig polisen med att utfärda endast en bot så nu funderar vi på vad vi ska hitta på för de 6300 vi just sparat!

Men först frukost!

Etiketter: bubbel henrikschyffert

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln