sidhuvud_mobil

Kattastrof

Träningscyklar med TV-skärm trodde jag skulle vara toppenbra… men det kan faktiskt bli jättemärklig stämning på gymmet av det. Satt i godan ro och trampade på när Veterinärerna startade på TV:n. Blev helt inne i programmet och glömde litegrann av att jag inte var ensam. När det var dags för en allvarlig operation av en gammal kattherre blev jag, som alltid, rörd, riktigt rörd. Så där rörd så tårarna började rinna och näsan snorade hejvilt. Så där rörd så man tillslut sitter och hulkar och skakar… det är då man tittar upp och inser att man inte sitter hemma i soffan, utan bland folk på gymmet. Folk som inte har en aning om hur de ska hantera den där märkliga damen på träningscykeln… Skitjobbigt!

Etiketter: tränamedcilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln