sidhuvud_mobil

Himmelsk kolasås

De här kolasåserna är så underbart goda att man nästan kan strunta i glassen helt och hållet. En sån där härlig smak som kan få vem som helst att tassa upp mitt i natten och bara skopa ur en lite tesked. Så len att den får smaklökarna att sjunka ännu djupare ner i saccosäcken, sluta ögonen och bara njuta. Så där härligt krämig att smaklökarnas barnbarn kommer att få höra historien om Börslycke Gårds kolasås i generationer framöver. Det är svårt att återge smak och känsla i skrift men känner du att det börjar vattnas i munnen så finns nu vanilj, choklad och lakrits att köpa i webshopen.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln