sidhuvud_mobil

stafettvasan

För mindre än en vecka sedan satt jag i en bekväm fåtölj på Latter i Oslo och lyssnade på Schyffert som predikade hur män över fyrtio fungerar. När han berättade att just dessa män inte vet exakt hur man torde bete sig och de helt ur intet beställer trikåutstyrsel och anmäler sig till diverse lopp visste han nog hur rätt han hade. Min make hade ett par veckor innan fått hem sin beställning på trikåer från Wish och skulle veckan efter delta i Stafettvasan! Jag skrattade så tårarna rann! Mitt i prick liksom. Nu har det gått en vecka och för några minuter sedan gick hans lag i mål. Schyffert må ha rätt över själva beteendet men lite coolt är det allt!

Etiketter: henrikschyffert trikå

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln