sidhuvud_mobil

stafettvasan

För mindre än en vecka sedan satt jag i en bekväm fåtölj på Latter i Oslo och lyssnade på Schyffert som predikade hur män över fyrtio fungerar. När han berättade att just dessa män inte vet exakt hur man torde bete sig och de helt ur intet beställer trikåutstyrsel och anmäler sig till diverse lopp visste han nog hur rätt han hade. Min make hade ett par veckor innan fått hem sin beställning på trikåer från Wish och skulle veckan efter delta i Stafettvasan! Jag skrattade så tårarna rann! Mitt i prick liksom. Nu har det gått en vecka och för några minuter sedan gick hans lag i mål. Schyffert må ha rätt över själva beteendet men lite coolt är det allt!

Etiketter: henrikschyffert trikå

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Terminologik:  ”Jag håller med om att det är märkligt att vi kallar gäster på besök för främmand”

  • Johan Ingels » Cilla & Camilla + Rättviks vårmarknad:  ”Hej äntligen fick vi se Åke live . PS och cola såsen har jag gömt för Karin ”

  • Björn » Titta får ni C:  ”aC⚡️dC ”

  • Ann Eklund » Tomt i kylskåpet?:  ”Ge mig inte dåligt samvete nu med halva tuber som borde slängts för länge sedan ..”

  • Kerstin » Tomt i kylskåpet?:  ”Ha ha ha exakt så!! ☺️ ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln