sidhuvud_mobil

stafettvasan

För mindre än en vecka sedan satt jag i en bekväm fåtölj på Latter i Oslo och lyssnade på Schyffert som predikade hur män över fyrtio fungerar. När han berättade att just dessa män inte vet exakt hur man torde bete sig och de helt ur intet beställer trikåutstyrsel och anmäler sig till diverse lopp visste han nog hur rätt han hade. Min make hade ett par veckor innan fått hem sin beställning på trikåer från Wish och skulle veckan efter delta i Stafettvasan! Jag skrattade så tårarna rann! Mitt i prick liksom. Nu har det gått en vecka och för några minuter sedan gick hans lag i mål. Schyffert må ha rätt över själva beteendet men lite coolt är det allt!

Etiketter: henrikschyffert trikå

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln