sidhuvud_mobil

Primadonnan

Katter… vilka märkliga små varelser. Ser så söta och goa ut men egentligen styr de hela familjen med järnhand, eller kanske det ska stå järnklo. Våran lilla ”harmlösa” Busan kan faktiskt få mig till nästan vad som helst! Minsta pip och man står givakt direkt! Vet inte hur många gånger man kutat till ytterdörren i panik eftersom hon står där och jamar som om det skulle vara en akutsituation. När man sen öppnar dörren tittar den lilla donnan förnärmat på en som om man var en fullständig idiot.  Sen drar hon som en raket upp till övervåningen. Väl där sätter hon sig i kattlådan och lägger en rejäl, illaluktande ”kabel”. Å tror du att missen gräver över den med kattsand som tydligen ”alla” katter gör? Nope, den lilla detaljen lämnas nonchalant till mig…

Etiketter: busan primadonnan

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln