sidhuvud_mobil

Utebliven träning är också träning...

En blogg utan bilder är ingen riktig blogg därför bad jag Cilla ta en bild nästa gång hon befann sig på gymet. Men det har liksom inte kommit någon bild... ;-)

Alltså… det här med träning kanske inte är nåt för mig? Vet att jag för nån vecka sen ”råkade” nämna att Paolo Roberto snart skulle se ut som en potatissäck bredvid mig eftersom jag börjat träna på elitnivå…kommer kanske inte riktigt bli så. Är kanske inte ens så att jag tränar på elitnivå. Till mitt försvar måste jag ändå få tillägga att jag gjorde det…ett tag, typ två dagar. Sen gick det snabbt utför, jag går visserligen till gymmet men det är ju så infernaliskt tråkigt!!! Sitta och nöta på en träningscykel timme in och timme ut! Nu har jag väl i och för sig inte suttit i timtal på cykel men jag kan ju snabbt räkna ut att det inte blir direkt roligare efter en timme om det inte är det minsta kul efter 10 min…

Etiketter: tränamedcilla

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln