sidhuvud_mobil

"Frisk luft"

Oj, en sån alldeles fantastisk underbar dag! Tuffat fram på skoter i ett ljuvligt fjällandskap och solen har strålat från morgon till kväll. Satt och njöt i fulla drag och hade en sjukt god stämning där inne i integralhjälmen. Då plötsligt bestämmer sig magen för att blanda sig i genom att helt sonika skicka upp en liten, liten, vi kan kalla det, ”luftpuff”. I de allra flesta fall gör den väl detta helt obemärkt, tänker jag. Så är dock INTE fallet när själva utblåset (munnen) befinner sig inne i integralhjälmen som för tillfället är hermetiskt tillsluten med visir och halsdukar. Att man ca 15 min tidigare tryckt i sig både en och annan macka, kaffe och som pricken på detta nån extrakryddad salami gör inte det hela lättare på nåt vis! Det goda stämningen var som bortblåst på en mikrosekund kan jag erkänna! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln