sidhuvud_mobil

Miss Nöjd

Har du någonsin lagt ett riktigt jävla skambud och säljaren utan minsta antydan till tveksamhet accepterar? Man blir först jättelättad för att i nästa bråkdels av en sekund tänka helvete också! Det är en blandad känsla. Även om dealen blev jättebra så kan man inte sluta undra om man ändå kunnat erbjuda ett pris där skammen för länge sedan kastat in handduken och dragit till Gran Canaria på semester. Men nu är det som det är. Cilla & Camilla AB är nöjda och Autocenter i Örebro är nöjd. Nu återstår bara att få det här enorma ekipaget genom Dalporten i Grängesberg.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln