sidhuvud_mobil

Glad påsk!

Hoppas att ni har lika lite tid att läsa bloggar som vi har tid att skriva blogginlägg. Vi ber om ursäkt att vår påskhälsning kommer så här en bra bit in i själva påskfirandet. Hur firar man påsk egentligen? Gissar att det finns lika många varianter som det finns familjer. Gemensamt har vi nog att vi målar och äter ägg, stoppar i oss onödigt många karameller och öppnar dörren för spralliga barn som för all del önskar oss en Glad Påsk men som helt odolt har en önskan om påfyllning i påskägget. Det vi eventuellt inte har gemensamt är att pimpa skåpbilar! Cilla & Camilla varvar underbara stunder i solen, skoterskjutsar av Tällbergsturister med garagetimmar för att få vår Åke redo för uppdrag så fort det bara går! Mer bilder kommer inom kort men tills dess önskar vi er alla en fortsatt härlig helg!

Etiketter: påsklov

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Terminologik:  ”Jag håller med om att det är märkligt att vi kallar gäster på besök för främmand”

  • Johan Ingels » Cilla & Camilla + Rättviks vårmarknad:  ”Hej äntligen fick vi se Åke live . PS och cola såsen har jag gömt för Karin ”

  • Björn » Titta får ni C:  ”aC⚡️dC ”

  • Ann Eklund » Tomt i kylskåpet?:  ”Ge mig inte dåligt samvete nu med halva tuber som borde slängts för länge sedan ..”

  • Kerstin » Tomt i kylskåpet?:  ”Ha ha ha exakt så!! ☺️ ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln