sidhuvud_mobil

Oss truckers emellan

Som nyblivna lastbilschaufförer är det mycket man måste lära sig. Vi truckers hälsar t.ex. på varandra i trafiken. I alla fall tror vi det. Vi tar det säkra före det osäkra och hälsar glatt på alla längs vägen. Måhända tycker de största långtradarna att vår Åke knappt kvalificerar sig men för oss är han stor, jättestor… Han är det största vi får köra på våra typ trettio år gamla flingpaketskörkort.

Man kan inte parkera hur som helst heller, man behöver träna upp ett sjätte sinne som med blixtens hastighet kan scanna av alla möjligheter som erbjuds oss med lastbilar. Och höjden ska vi inte prata om! Helt plötsligt ska man börja bry sig om skyltar som man aldrig lagt märke till tidigare. Kanske vi någon gång känner oss så där riktigt rebelliska och helt enkelt testar att strunta i dessa skyltar…

Etiketter: åke lastbil körkort

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln