sidhuvud_mobil

Hel(g)dag i garaget

Igår kväll (läs fredag) insåg jag något som jag aldrig i min vildaste fantasi trodde jag skulle finna förståelse över. Alla dessa människor (generellt män) som i tid och otid önskar tillbringa tid i garaget. Oavsett tidpunkt. Oavsett veckodag. Oavsett projekt. Jag har aldrig fattat det. Det är smutsigt, det är tungt, det jävlas och oftast är det saker som gått sönder som de har att jobba med. Men jag fattar nu! Jag hade lätt bytt ut fem tacofredagar mot gårdagens fredagskväll i garaget. Anledningen är att Åke står i ett garage och att vi nu hunnit en bra bit med själva fixandet. Fick lov att lämna honom där lite halvfärdig och det kliade så evinnerligt i fingrarna att få fortsätta redan igår. Men nu är det lördag och våra respektive familjer är med väl dold agenda bortfintade i några timmar. Hoppas ni är lika nyfikna som vi över att se resultatet. Bjussar på en hint så länge!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln