sidhuvud_mobil

Hälsa rätt

Än så länge förflyttar vi Åke endast korta vändor, mest mellan olika garage för färdigställande av både utsida och insida. Oförtrutet fortsätter vi dock hälsa glatt på andra lastbilar. Eller glatt är nog fel ord. Det är inte så att man slänger fram hela handflatan i vindrutan och viftar hysteriskt. Nej, så gör man liksom inte. När man anar ett kvalificerat mötande fordon börjar man i god tid lyfta hela armen som i slow motion. Handflatan är mer vinklad inåt än utåt och fingrarna spretar lite avslappnat en bit isär. Det ska kännas som att hela armens kroppsspråk och hållning hålls uppe av ett par ohyggligt breda hängslen. Och för guds skull inget som helst vift. Sen sänker man armen precis lika sakta en liten stund efter man passerat mötande hälsningsobjekt. Känner man sig på extra bra humör kan man nästan osynligt nicka till precis vid mötesögonblicket, det ska kännas som att det nästan bara är en tanke och knappt för ögat uppfattningsbart.

Etiketter: åke lastbil

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln