sidhuvud_mobil

Hälsa rätt

Än så länge förflyttar vi Åke endast korta vändor, mest mellan olika garage för färdigställande av både utsida och insida. Oförtrutet fortsätter vi dock hälsa glatt på andra lastbilar. Eller glatt är nog fel ord. Det är inte så att man slänger fram hela handflatan i vindrutan och viftar hysteriskt. Nej, så gör man liksom inte. När man anar ett kvalificerat mötande fordon börjar man i god tid lyfta hela armen som i slow motion. Handflatan är mer vinklad inåt än utåt och fingrarna spretar lite avslappnat en bit isär. Det ska kännas som att hela armens kroppsspråk och hållning hålls uppe av ett par ohyggligt breda hängslen. Och för guds skull inget som helst vift. Sen sänker man armen precis lika sakta en liten stund efter man passerat mötande hälsningsobjekt. Känner man sig på extra bra humör kan man nästan osynligt nicka till precis vid mötesögonblicket, det ska kännas som att det nästan bara är en tanke och knappt för ögat uppfattningsbart.

Etiketter: åke lastbil

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln