sidhuvud_mobil

Morgonstund har...

När man efter en lång och hektisk dag till slut stupar i säng, somnar ovaggad och typ åtta timmar senare vaknar någorlunda utvilad. Då vill man inte det första man gör mötas av en stöddig mobiltelefon! God morgon Camilla. Du var aktiv i 56 minuter i går. Försök komma upp till 60 minuter i dag så att du når ditt dagliga mål. What! Det var ju möjligen du din förslappade elektroniklåda som var aktiv i 56 minuter igår! Tror du verkligen att vi gör exakt samma sak HELA tiden? Var du t.ex. med ner i tvättstugan fyrtioelva gånger igår? Sprang du mellan vardagsrum och barnkammare med leksaker två miljoner gånger? Kutade du runt i trädgården och plockade saker som försvann under snötäcket i december? VA!?! Du kan vara mer aktiv!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

  • Kerstin » Semesterminne #4:  ”Håller med dig till 100% skräckupplevelse. Aldrig mer dit. ”

  • Annica » Cykelvasan LIVE #4:  ”Blir nog så om ni bubblar ikväll.”

  • Karin » Om gurka och GDPR:  ”Du måste binda upp den”

  • Snna » Och vinnaren är...:  ”Tusen tack Aldrig vunnit nåt förut så lyckan är total ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln