sidhuvud_mobil

Morgonstund har...

När man efter en lång och hektisk dag till slut stupar i säng, somnar ovaggad och typ åtta timmar senare vaknar någorlunda utvilad. Då vill man inte det första man gör mötas av en stöddig mobiltelefon! God morgon Camilla. Du var aktiv i 56 minuter i går. Försök komma upp till 60 minuter i dag så att du når ditt dagliga mål. What! Det var ju möjligen du din förslappade elektroniklåda som var aktiv i 56 minuter igår! Tror du verkligen att vi gör exakt samma sak HELA tiden? Var du t.ex. med ner i tvättstugan fyrtioelva gånger igår? Sprang du mellan vardagsrum och barnkammare med leksaker två miljoner gånger? Kutade du runt i trädgården och plockade saker som försvann under snötäcket i december? VA!?! Du kan vara mer aktiv!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln