sidhuvud_mobil

Morgonstund har...

När man efter en lång och hektisk dag till slut stupar i säng, somnar ovaggad och typ åtta timmar senare vaknar någorlunda utvilad. Då vill man inte det första man gör mötas av en stöddig mobiltelefon! God morgon Camilla. Du var aktiv i 56 minuter i går. Försök komma upp till 60 minuter i dag så att du når ditt dagliga mål. What! Det var ju möjligen du din förslappade elektroniklåda som var aktiv i 56 minuter igår! Tror du verkligen att vi gör exakt samma sak HELA tiden? Var du t.ex. med ner i tvättstugan fyrtioelva gånger igår? Sprang du mellan vardagsrum och barnkammare med leksaker två miljoner gånger? Kutade du runt i trädgården och plockade saker som försvann under snötäcket i december? VA!?! Du kan vara mer aktiv!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Terminologik:  ”Jag håller med om att det är märkligt att vi kallar gäster på besök för främmand”

  • Johan Ingels » Cilla & Camilla + Rättviks vårmarknad:  ”Hej äntligen fick vi se Åke live . PS och cola såsen har jag gömt för Karin ”

  • Björn » Titta får ni C:  ”aC⚡️dC ”

  • Ann Eklund » Tomt i kylskåpet?:  ”Ge mig inte dåligt samvete nu med halva tuber som borde slängts för länge sedan ..”

  • Kerstin » Tomt i kylskåpet?:  ”Ha ha ha exakt så!! ☺️ ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln