sidhuvud_mobil

Premiärnerver

När två tanter i sina bästa år får idéer är det bäst för övriga medmänniskor att hålla så långt ut till höger som det bara går. Får dom upp farten ordentligt går det liksom inte att slå hejd! Inte ens en betongsugga mitt på rälsen hade kunnat få det här spektaklet att spåra ur. Med spjutspetsfokus påkopplat har barn fått spendera helger utan sina mammor. Makar har fått hålla tillgodo med fruar med skit under naglarna. De har inte fått frågor som -Har du sett min nya tröja utan -Vilken av alla dessa mojänger är det som heter vinkelslip och var slår man på den? Men just idag blir vår idé verklighet! Vår rullande butik har premiär och vi är så ohyggligt nöjda och stolta efter veckor av hårt jobb! Hoppas vi ses ikväll i Tällberg! Allt om eventet kan du läsa på FB!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln