sidhuvud_mobil

Titta får ni C

I Cilla & Camilla finns det två "C". I Åkes nummerplåt finns det två "C". I ordet succé finns det två "C". Är det någon mer än vi som ser den röda tråden? Premiäröppningen i dagarna tre har med råge överträffat våra förväntningar. Att bedriva webshop är jättespännande men anledningen till att vi skaffade vår rullande butik var för att komma ut och träffa er alla live. Och det har vi verkligen fått göra, vi har haft så vansinnigt kul och trevligt de här dagarna så vi längtar redan till Rättviks marknad nästa helg. Vi ska fixa till en kalender på vår hemsida så de som vill kan ha lite koll på var vi befinner oss om man vill kika förbi och säga hej.

Etiketter: åke rullande butik

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln