sidhuvud_mobil

Söndagsnöje

Vi är mycket nöjda med fredagens marknadsdag även om det enligt knalleproffsgrannarna var relativt lugnt med besökare. Men igår fick vi så vi teg! Fullt ös i vår rullade butik och många både gamla och nya bekantskaper förgyllde vår dag. Men klockan 16:00 "dog" marknaden!!! Vi kunde helt avslappnat sitta i solskenet på våra nyinköpta stolar (IKEA klappstol Gunde á 49:-) med solbrillor på och helt ostörda sippa på en hutlöst dyr tropical slush. Vi räknade naturligtvis snabbt ut att varje normalt funtad människa vid det här laget satt hemmavid i vårens allra varmaste dag med ett nyupphällt glas iskall rosé och inväntade en perfekt glödbädd på grillen och kunde inte annat känna än en viss stolthet över mänskligheten. När klockan var 17:25 började vi nervöst fingra på nedplockningsrutinerna som vi numera egentligen vet inte tar mer än sju minuter.

Vi står femton meter från högtalarmasten (precis intill den berömda flaggstången) och de budskap den oavbrutet utropar har vi lärt helt utantill men i samma stund en ny icke inspelad röst deklarerade att klockan var 18:00 fällde vi upp trappan. Packade och redo för hemfärd!

Nu är det tidig söndagmorgon och den här dagen känns precis lika spännande som de två tidigare! Hoppas vi ses idag och den där tidigare utlovade kolasåsgarantin gäller tyvärr inte längre, nu är de sista burkarna upplockade i hyllan för den här helgen! Vi har bett Börslycke Gård att koka mer så står vi plötsligt utan kommer det inom kort att finnas mer i internetaffären.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln