sidhuvud_mobil

På tal om gurka...

När femåringen glatt kommer hem med en halvmeter hög gurkplanta får jag lite smått panik. Mina fingrar går i tonen champagne/rosé och gröna är de definitivt inte! Sextonåringen brukar fråga om jag vet att det nuförtiden finns rätt fina konstväxter samtidigt som hon medlidsamt sneglar på mina halvt levande exemplar. De stackare som är placerade i TV-rummet har nog en och annan gång när Discovery sänts insett att ett liv i öknen hade varit att föredra. Men nu är goda råd dyra och det första förslaget var att den kanske ska få bo i mormors växthus så kan vi gå och hälsa på den ibland? Den idén godtogs ej. Min nästa spontana tanke var att låta växten få avsluta sina dagar på direkten så vi snabbt kunde avklara sorgearbetet, äta lite godis och därefter gå vidare med våra liv. Tog aldrig upp det här förslaget eftersom det nog inte skulle hamna i god jord.

Etiketter: gurka

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln