sidhuvud_mobil

På tu man hand

Idag var första gången som jag skulle ut å köra med Åke själv. Det var inte utan att det pirrade lite i magen och man var lite nervös faktiskt. Men Åke som är en väldigt lugn och trygg lastbil såg såklart till att jag snabbt kände mig mycket bekväm i situationen, gentleman som han är. Innan Leksand satt jag fullständigt avslappnad och rattade det enorma ekipaget som om jag aldrig gjort annat i hela mitt liv. Småtrallade glatt tillsammans med Åke vars vindavvisare även idag dånade som ett åskoväder. Vi tutade och vinkade åt både mötande lastbilspolare och traktorer med flytdynga. Å döm om min förvåning när jag upptäcker att jag till och med fått den där proffsiga lasbilskörstilen, ni vet den när man liksom hänger lite snett över ratten åt det håll man svänger...coolt!!!

Väl framme i Häradsbygden mötte Camilla upp och vi hade en helt fantastisk dag på Leksandsbröds våryra. Tusen tack för att vi fick komma på den och tusen tack alla ni som besökt oss idag!!!

Etiketter: vrålåke våryra

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln