sidhuvud_mobil

Gurkan - del två

Gurkplantan behöver planteras om, det inser till och med jag. Den bor fortfarande i samma mjölkkartong som den fraktades hem i och med tanke på storleken ovan jord borde kartongen innehålla mer rotsystem än jord och näring. Alltså var det bara att åka och köpa jord. Har ni köpt jord någon gång? Den först så målmedvetna promenaden in i butiken övergick snabbt till en känsla av fullkomlig förvirring. Men det gällde att inte verka korkad. Tänk om någon personal skulle känna av oförmögenheten att ta hand om en gurkplanta och ringa grönsakssocialen. Modet sjönk ytterligare för när väl berg av jordsäckar uppenbarade sig så stod det prydligt på varje säck, rosenjord, citrusjord, pelargonjord, rhododendronjord, örtjord och två miljoner sorter till!. Haha, tänkte jag logiskt, mig lurar ni inte, det är alltså gurkjord jag ska leta efter! Efter 45 minuters letande fick det lov att duga med grönsaksjord. För blir det mot all rimlig förmodan någon gurka så kommer den vara grön. Eller?!?

Etiketter: gurka grönsaksjord

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Terminologik:  ”Jag håller med om att det är märkligt att vi kallar gäster på besök för främmand”

  • Johan Ingels » Cilla & Camilla + Rättviks vårmarknad:  ”Hej äntligen fick vi se Åke live . PS och cola såsen har jag gömt för Karin ”

  • Björn » Titta får ni C:  ”aC⚡️dC ”

  • Ann Eklund » Tomt i kylskåpet?:  ”Ge mig inte dåligt samvete nu med halva tuber som borde slängts för länge sedan ..”

  • Kerstin » Tomt i kylskåpet?:  ”Ha ha ha exakt så!! ☺️ ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln