sidhuvud_mobil

Gurkan - del två

Gurkplantan behöver planteras om, det inser till och med jag. Den bor fortfarande i samma mjölkkartong som den fraktades hem i och med tanke på storleken ovan jord borde kartongen innehålla mer rotsystem än jord och näring. Alltså var det bara att åka och köpa jord. Har ni köpt jord någon gång? Den först så målmedvetna promenaden in i butiken övergick snabbt till en känsla av fullkomlig förvirring. Men det gällde att inte verka korkad. Tänk om någon personal skulle känna av oförmögenheten att ta hand om en gurkplanta och ringa grönsakssocialen. Modet sjönk ytterligare för när väl berg av jordsäckar uppenbarade sig så stod det prydligt på varje säck, rosenjord, citrusjord, pelargonjord, rhododendronjord, örtjord och två miljoner sorter till!. Haha, tänkte jag logiskt, mig lurar ni inte, det är alltså gurkjord jag ska leta efter! Efter 45 minuters letande fick det lov att duga med grönsaksjord. För blir det mot all rimlig förmodan någon gurka så kommer den vara grön. Eller?!?

Etiketter: gurka grönsaksjord

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cilla & Camilla » Inredning, design, mat & välmående:  ”Mexiko låter också varmt och skönt, klart vi kommer. Ska bara klura ut hur vi få..”

  • Karin Jondelius » Inredning, design, mat & välmående:  ”Hade ju varit kul när ni är på min hemmaplan. Men, själv är jag i Mexiko. Kan ni..”

  • Robert J » Ettårsdag = rabatt:  ”Grattis på födelsedagen!”

  • Patrik Sjöberg » Ettårsdag = rabatt:  ”Hahaha!!!, hoppas flera fattar den sista kommentaren om ”internetaffär”!! ”

  • Den goda vännen » ...48, 49, 50!:  ”Var sååå mysigt att ha er här och hoppas det var den första men inte sista Kram..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln