sidhuvud_mobil

Kalender till Åke

Innan Åke blev exteriört iförd ny kostym så kunde man om man tittade väldigt noga skönja att han tillsammans med sina tidigare ägare varit i både flyttbranschen och fiskbranschen. Att han så här efter 27000 mil skulle få skjutsa runt på två förvirrade tanter i hytten och kolasåser, presentpåsar och en gigantisk kandelaber i skåpet kunde han nog aldrig i sin vildaste fantasi anat. Vi kan bara gissa att Åke ligger vaken länge på nätterna och skriver brev hem till sin familj och kanske är han ännu inte helt säker på hur exakt hans framtid kommer att gestalta sig.

Nu har i alla fall Åke fått sig en alldeles egen kalender på www.cillaochcamilla.se och det är kanske få skåpbilar förunnat. Vi hoppas han blir glad och det innebär att alla som vill träffa Åke, och för all del även Cilla & Camilla, kan ha lite koll på var vi befinner oss. Kalendern är bara påbörjad och sakta men säkert kommer den fyllas på med nya datum och platser. Men i morgon är vi på plats i Leksand utanför gamla Ljud & Bild.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Terminologik:  ”Jag håller med om att det är märkligt att vi kallar gäster på besök för främmand”

  • Johan Ingels » Cilla & Camilla + Rättviks vårmarknad:  ”Hej äntligen fick vi se Åke live . PS och cola såsen har jag gömt för Karin ”

  • Björn » Titta får ni C:  ”aC⚡️dC ”

  • Ann Eklund » Tomt i kylskåpet?:  ”Ge mig inte dåligt samvete nu med halva tuber som borde slängts för länge sedan ..”

  • Kerstin » Tomt i kylskåpet?:  ”Ha ha ha exakt så!! ☺️ ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln